Γιατί εμάς

 • Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

  Η Rontis είναι μία ελβετική πολυεθνική ιατροφαρμακευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1986 από μία ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών με μακρά εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της υγείας. Όραμά της να παρέχει τις πλέον καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις, αποβλέποντας στην κατάκτηση ηγετικού ρόλου στην παγκόσμια ιατροφαρμακευτική αγορά.

  Στα πρώτα της βήματα, η εταιρεία συνεργάστηκε στενά με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστές ιατρικών συσκευών προκειμένου να διανείμει τα προϊόντα τους και να παρουσιάσει τις τεχνολογίες τους, σε αγορές οι οποίες στερούνταν κατάλληλης τεχνογνωσίας, αποτελεσματικής αποθήκευσης και διανομής. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Rontis αποφάσισε να επεκτείνει τη δραστηριότητά της από τη διανομή στην εσωτερική παραγωγή ιατρικών συσκευών.

  Στα πλαίσια αυτά, επένδυσε δεόντως σε δύο εργοστάσια παραγωγής και κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει εμπορικό όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με την καινοτομία και την αξιοπιστία. Η είσοδος στην αγορά της Βρεφικής Διατροφής και των Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας υπήρξε ορόσημο στην επεκτατική δραστηριότητα της εταιρείας θέτοντας τα θεμέλια για την παραγωγή προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής, καθώς και δερμοκαλλυντικών και OTC προϊόντων.

  Η Rontis Corporation πρόσφατα έλαβε μια ακόμη απόφαση – κλειδί για την επέκταση της παραγωγικής της δραστηριότητας στον φαρμακευτικό τομέα, επενδύοντας 25 εκατομμύρια ευρώ στην ίδρυση ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα.
 • Novalou & Novatopia

  Η ισχυρή παρουσία της Rontis στην εγχώρια και διεθνή αγορά υγείας οδήγησε στην ανάπτυξη του τομέα των Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, που απευθύνονται τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και σε πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

  Πρόσφατα η Rontis εισήγαγε στην ελληνική και κυπριακή αγορά τη σειρά καθημερινής περιποίησης και αντηλιακής φροντίδας novalou. Τα προϊόντα της σειράς novalou είναι ειδικά σχεδιασμένα και μελετημένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του βρεφικού και παιδικού δέρματος προσφέροντας ολοκληρωμένη φροντίδα και προστασία.

  Novalou με εκχύλισμα καλέντουλας:

  Δερμοκαλλυντικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης και αντηλιακής προστασίας που σέβονται τη φυσιολογία του βρεφικού και παιδικού δέρματος.
  • Καθαρίζουν χωρίς να ερεθίζουν και να ξηραίνουν το δέρμα
  • Δεν μεταβάλλουν το pΗ του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος
  • Περιέχουν φυσικούς αντιμικροβιακούς παράγοντες που συντελούν στην αποφυγή βακτηριακών και μυκητιασικών λοιμώξεων χωρίς να επηρεάζουν τη φυσιολογική χλωρίδα του δέρματος

  Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και σε αυτό τον τομέα, η Rontis δημιούργησε τη νέα εξειδικευμένη σειρά novatopia για την καθημερινή φροντίδα και ολιστική περιποίηση του ευαίσθητου, ξηρού και ατοπικού δέρματος*. Ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του δέρματος με τάση ατοπίας, συμβάλλει αποτελεσματικά στην επανόρθωση του επιδερμικού φραγμού, στη μείωση του ερεθισμού και της φλεγμονής.

  Novatopia με φυτικά πεπτίδια από Alisma Plantago (Indufence®):
  • Επανορθώνουν τον επιδερμικό φραγμό
  • Περιορίζουν τη διαδερμική απώλεια νερού (TEWL)
  • Ενδυναμώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος
  • Διεγείρουν την παραγωγή φυσικών αντιμικροβιακών πεπτιδίων του δέρματος
  • Μειώνουν σημαντικά τη φλεγμονή

  *Για σωστή διάγνωση συμβουλευτείτε ένα δερματολόγο
 • Nasalou

  Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας, η δέσμευση μας για διαρκή βελτίωση του χαρτοφυλακίου μας και ανάπτυξη νέων προϊόντων, αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. Οι συνεχείς επενδύσεις στην ανάπτυξη ισχυρών εμπορικών σημάτων, ώστε να λανσάρονται περισσότερες κατηγορίες προϊόντων με επίκεντρο τα βρέφη, μωρά και παιδιά, οδήγησαν σε ένα νέο brand που εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο Καταναλωτικής Υγείας της Rontis.

  Ο ρινικός αποσυμφορητής Nasalou είναι ο μοναδικός με αποστειρωμένα ρύγχη μιας χρήσης, ειδικά σχεδιασμένος για ασφαλή εφαρμογή στην ευαίσθητη μυτούλα βρεφών, μωρών και μικρών παιδιών.

  Ανακουφίζει γρήγορα και αποτελεσματικά από τη ρινική συμφόρηση ή τις πλεονάζουσες ρινικές εκκρίσεις λόγω κρυολογήματος, γρίπης, ιγμορίτιδας ή αλλεργίας. 

  Τα πρωτοποριακά προϊόντα, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στο χώρο της Καταναλωτικής Υγείας και της Παιδιατρικής, καθιστούν τη Rontis ως την κορυφαία εξειδικευμένη εταιρεία που έχει ως στόχο, πρωτίστως, τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των καταναλωτών, προσφέροντας σε βρέφη και μωρά, σε γονείς και επαγγελματίες υγείας, τις καλύτερες δυνατές επιλογές ως προς την υψηλή ποιότητα, την προηγμένη τεχνολογία και την εγγυημένη ασφάλεια.
 • Ποιότητα

  Έχοντας υιοθετήσει αποτελεσματικές διαδικασίες ποιότητας, η Rontis συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς της EU-GMP, αρχές που είναι αναγκαίο να τηρούνται κατά την παραγωγή.

  Το Σύστημα Ποιότητας έχει επιτυχώς ελεγχθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και από πελάτες σε όλο τον κόσμο, ενώ με εσωτερικές διαδικασίες οι μέθοδοί μας επιθεωρούνται ώστε να εξασφαλίσουμε πιστοποιημένη ποιότητα και να ανταποκριθούμε σε πάσα προσδοκία. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς προκειμένου να είναι ενήμερο με τους τελευταίους κανονισμούς και οδηγίες.

  Όσον αφορά στον τομέα των δερμοκαλλυντικών, τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας και αντηλιακής προστασίας novalou, όπως και τα προϊόντα εξειδικευμένης περιποίησης novatopia είναι δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά (HRIPT test) και έχουν ελεγχθεί από εξειδικευμένους επιστήμονες σε άρτια εξοπλισμένα, σύγχρονα εργαστήρια, σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο άριστη ποιότητα και απόλυτη ασφάλεια.

  Η δραστηριότητα και η υπευθυνότητα αποτελούν απώτερο στόχο της εταιρείας μας, με την εύρεση λύσεων και υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας και συμμορφωμένες απόλυτα με τα κριτήρια υψηλής ποιότητας που τίθενται κάθε φορά

  Αφοσιωμένοι στην καινοτομία και την ποιότητα, προσφέρουμε μία νέα, ευρεία σειρά επιλογών στον απαιτητικό επαγγελματία υγείας αλλά και τον συνάνθρωπο. Η ποιότητα αποτελεί δέσμευση για μας.