Τηλεμαραθώνιος Unicef, Δεκέμβριος 2014

unicefΗ Unicef Ελλάδας διοργάνωσε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, τον καθιερωμένο Τηλεμαραθώνιο ενάντια στη φτώχεια και τον υποσιτισμό των παιδιών. Το πρόγραμμα προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση και η ανταπόκριση τόσο μεγάλων εταιρειών, όσο και του απλού κόσμου ήταν μεγάλη. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε, ενώ πολλά ήταν τα προϊόντα που παρείχαν διάφορες εταιρείες στους οργανισμούς που επέλεξε φέτος η Unicef.

Η Rontis με υπερηφάνεια συμμετείχε σε αυτή την πρωτοβουλία, δωρίζοντας περισσότερα από 1.400 τεμάχια παιδικού γάλακτος Rontamil® και περίπου 300 τεμάχια δερμοκαλλυντικά προϊόντα Novalou®. Τα προϊόντα δωρίθηκαν συγκεκριμένα στο «Κέντρο Προστασίας του Παιδιού, η Μητέρα» και έγιναν αποδεκτά με ιδιαίτερη ευχαρίστηση από τους υπεύθυνους του κέντρου.

Η Rontis πιστή στις αρχές της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τις ευάλωτες ομάδες, θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με χαρά σε τέτοιες κινήσεις και πρωτοβουλίες.

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο που προβλήθηκε από την τηλεοπτική συχνότητα της ΝΕΡΙΤ επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://vimeo.com/116335325