Δωρεά προϊόντων στον Σύλλογο «Φροντίδα», Μάιος 2017

Η Rontis Hellas ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα του Συλλόγου «Φροντίδα» και προχώρησε σε δωρεά προϊόντων Βρεφικής Διατροφής Rontamil®, καθώς και δερμοκαλλυντικών προϊόντων καθημερινής περιποίησης για βρέφη και παιδιά, Novalou®. Ο οργανισμός απευθύνθηκε στην εταιρεία μας και ζήτησε τη συνδρομή μας στο κοινωνικό παντοπωλείο που διατηρεί και το οποίο προμηθεύει εκατοντάδες άπορες οικογένειες με βρέφη και μικρά παιδιά, με βρεφικά είδη (όπως πάνες, βρεφικές τροφές, γάλατα, απορρυπαντικά, είδη υγιεινής του βρέφους ή του παιδιού κ.α.) αλλά και προϊόντα για όλη την οικογένεια.

Λίγα λόγια για τη «Φροντίδα»
Η «Φροντίδα» είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down. Για τη στήριξη των οικογενειών που «φροντίζει» διατηρεί το κοινωνικό της παντοπωλείο, μέσα από το οποίο σε μηνιαία βάση προμηθεύει τις οικογένειές της που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια με προϊόντα καθημερινής ανάγκης. Σαν σύλλογος έχει ενταχθεί και στο πρόγραμμα «Μαζί Μπορούμε», αλλά οι ανάγκες για τις οικογένειες που «φιλοξενεί» είναι τόσο μεγάλες που είναι απαραίτητη περισσότερη βοήθεια. Γι’ αυτό και απευθύνεται τακτικά σε εταιρείες που με τα προϊόντα τους μπορούν να συμβάλουν στην ανακούφιση των βασικών τους αναγκών.
Αξίζει να είμαστε όλοι δίπλα σε αυτά τα παιδιά, συμπαραστάτες και αρωγοί σε αυτό το δύσκολο δρόμο που διανύουν και η Rontis έχει επιλέξει ακριβώς αυτό το δρόμο!

About the Author