Γιατί εμάς

 • Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

  Η Rontis είναι μία ελβετική πολυεθνική ιατροφαρμακευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1986 από μία ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών με μακρά εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της υγείας. Όραμά της να παρέχει τις πλέον καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις, αποβλέποντας στην κατάκτηση ηγετικού ρόλου στην παγκόσμια ιατροφαρμακευτική αγορά.

  Στα πρώτα της βήματα, η εταιρεία συνεργάστηκε στενά με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστές παραγωγής ιατρικών συσκευών προκειμένου να διανείμει τα προϊόντα τους και να παρουσιάσει στην αγορά τις τεχνολογίες τους, σε αγορές οι οποίες στερούνταν κατάλληλης τεχνογνωσίας, αποτελεσματικής αποθήκευσης και διανομής. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Rontis αποφάσισε να επεκτείνει τη δραστηριότητά της από τη διανομή στην εσωτερική παραγωγή ιατρικών συσκευών.

  Στα πλαίσια αυτά, επένδυσε δεόντως σε δύο εργοστάσια παραγωγής και κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει εμπορικό όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με την καινοτομία και την αξιοπιστία. Η είσοδος στην αγορά της Βρεφικής Διατροφής και των Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας υπήρξε ορόσημο στην επεκτατική δραστηριότητα της εταιρείας θέτοντας τα θεμέλια για την παραγωγή προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής, καθώς και δερμοκαλλυντικών προϊόντων.

  Η Rontis Corporation πρόσφατα έλαβε μια ακόμη απόφαση – κλειδί για την επέκταση της παραγωγικής της δραστηριότητας στον φαρμακευτικό τομέα, επενδύοντας 25 εκατομμύρια ευρώ στην ίδρυση ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα.
 • Novalou & Novatopia

  Η ισχυρή παρουσία της Rontis στην εγχώρια και διεθνή αγορά υγείας οδήγησε στην ανάπτυξη του τομέα των δερμοκαλλυντικών, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, που απευθύνονται τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και σε πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

  Πρόσφατα η Rontis εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη σειρά καθημερινής περιποίησης και αντηλιακής φροντίδας novalou. Τα προϊόντα της σειράς novalou είναι ειδικά σχεδιασμένα και μελετημένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του βρεφικού και παιδικού δέρματος προσφέροντας ολοκληρωμένη φροντίδα και προστασία.

  Novalou
  • Καθαρίζουν χωρίς να ερεθίζουν και να ξηραίνουν το δέρμα
  • Δεν μεταβάλλουν το pΗ του δέρματος
  • Περιέχουν φυσικούς αντιμικροβιακούς παράγοντες που συντελούν στην αποφυγή βακτηριακών και μυκητιασικών λοιμώξεων χωρίς να επηρεάζουν τη φυσιολογική χλωρίδα του δέρματος

  Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και σε αυτό τον τομέα, η Rontis δημιούργησε τη νέα εξειδικευμένη σειρά novatopia για την καθημερινή φροντίδα και ολιστική περιποίηση του ευαίσθητου, ξηρού και ατοπικού δέρματος*. Ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του ατοπικού δέρματος, συμβάλλει αποτελεσματικά στην επανόρθωση του επιδερμικού φραγμού, στη μείωση του ερεθισμού και της φλεγμονής.

  Novatopia με φυτικά πεπτίδια από Alisma Plantago
  • Επανορθώνουν τον επιδερμικό φραγμό
  • Περιορίζουν την διαδερμική απώλεια νερού (TEWL)
  • Ενδυναμώνουν την φυσική άμυνα του δέρματος
  • Διεγείρουν την παραγωγή αντιμικροβιακών παραγόντων

  *Για οποιαδήποτε απορία σας συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο
 • Ποιότητα

  Έχοντας υιοθετήσει αποτελεσματικές διαδικασίες ποιότητας, η Rontis συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς της EU-GMP, αρχές που είναι αναγκαίο να τηρούνται κατά την παραγωγή.

  Το Σύστημα Ποιότητας έχει επιτυχώς ελεγχθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και από πελάτες σε όλο τον κόσμο, ενώ με εσωτερικές διαδικασίες οι μέθοδοί μας επιθεωρούνται ώστε να εξασφαλίσουμε πιστοποιημένη ποιότητα και να ανταποκριθούμε σε πάσα προσδοκία. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς προκειμένου να είναι ενήμερο με τους τελευταίους κανονισμούς και οδηγίες.

  Όσον αφορά στον τομέα των δερμοκαλλυντικών, τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας και αντηλιακής προστασίας novalou, όπως και τα προϊόντα εξειδικευμένης περιποίησης novatopia είναι δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά (HRIPT test) και έχουν ελεγχθεί από εξειδικευμένους επιστήμονες σε άρτια εξοπλισμένα, σύγχρονα εργαστήρια, σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο άριστη ποιότητα και απόλυτη ασφάλεια.

  Η δραστηριότητα και η υπευθυνότητα αποτελούν απώτερο στόχο της εταιρείας μας, με την εύρεση λύσεων και υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας και συμμορφωμένες απόλυτα με τα κριτήρια υψηλής ποιότητας που τίθενται κάθε φορά

  Αφοσιωμένοι στην καινοτομία και την ποιότητα, προσφέρουμε μία νέα, ευρεία σειρά επιλογών στον απαιτητικό επαγγελματία υγείας αλλά και τον συνάνθρωπο. Η ποιότητα αποτελεί δέσμευση για μας.